Några ord från testpanelen

Älskar du att spela padel? Det gör vi också! Faktum är att många människor runt om i världen tycker om denna sport. Men vad tycker då vi? Nyligen ombads vi i testpanel av ivriga padelentusiaster att uttala oss spelet. Här är vad vi hade att säga!

Padel är en sport som många tycker om eftersom det är ett bra sätt att vara aktiv och ha roligt. Testpanelen gillade det faktum att padel är en sport med låg inverkan som är skonsam för kroppen. Padel är också ett bra sätt att umgås och träffa nya människor.

På det hela taget anser testpanelen att padel är en fantastisk sport för alla åldrar och förmågor. Så om du letar efter en ny sport att prova, varför inte prova padel? Vi tror att du kommer att älska det!

Spelar du padel? Vad tycker du om sporten? Låt oss veta det genom ett mail i kontakt! Och glöm inte att kolla in vår webbplats för alla senaste padelnyheter, tips och råd.

Gustav Svensson

Om

Gustav Svensson har spelat padel så länge han kan minnas. Gustav är från Smålad och har spelat padel i över 15 år. Gustav är en bra spelare eftersom han har mycket erfarenhet och han vet hur man spelar spelet på ett tekniskt sätt. Han har också en bra backhand, vilket är viktigt i padel.

Färdigheter

Teknik 95%
Rörelse på padelbanan 92%
Backhand 98%

Adam Fredriksson

Om

Adam Fredriksson, nära vän till Gustav Svensson. Påbörjade sin padelkarriär lite senare än Gustav, men har hållit på med padel i lite drygt 5 år. Adam är en bra spelare eftersom han har mycket kraft och precision.

Färdigheter

Precision 95%
Forehand 92%
Kraft 98%

Gunnar Adolfsson

Om

Gunnar Adolfsson är den äldsta medlemmen i panelen, men det betyder inte att hans padelkunskaper är ringrostiga. Gunnar har spelat padel i över 10 år och han har fortfarande vad som krävs för att tävla med de yngre förmågorna. Hans erfarenhet och kunskap om spelet är oöverträffad.

Färdigheter

Teknik 95%
Kunskap om sporten 92%
Smash 98%